onsdag 2 juli 2008

Varfor inte stressa vidare?

Hehe, ja, som ni sakert forstar av rubriken sa ska vi formodligen lamna Greklands nast storsta stad ikvall, Thessaloniki.
Vi kom fram hit igar vid 6-tiden pa kvallen. Taget var alltsa ganska rejalt forsenat. Darmed blev det ocksa den hittils langsta tagresan for oss da den varade i hela 19 timmar!
Och ni kan tanka er den varmen! Ett tag som kor i 40-50 km i timmen utan air-condition. Det var inte daligt varmt!!
Men men, tagresan blev anda mycket trevlig, vilket vi till stor del far tacka Nevena for. En Serbisk tjej som bodde i kupen bredvid. Sa ja, efter 19 timmar ar vi alltsa mycket, mycket mer kunniga angaende det serbiska samhallet m.m.
Vi fick ocksa upp ogonen for ett mycket fint landskap, namligen Makedoniens!!

Nar vi kom fram hade vi direkt ett problem. Thessaloniki har formodligen varldens minsta utbud pa hostels...
Vi hittade ett pa internet som vi tyckte sag bra ut, sa vi fragade efetr namnet. Det visade sig dock ligga 2 och en halv mil utanfor staden sa vi slopade det direkt. Efter febrilt letande och inget resultat traffade vi tva mycket trevliga tjejer som guidade oss till ett hotell. Som tur var ett billigt hotell.

Sa ikvall klockan 11 gar taget till Aten som vi hade tankt vi ska med pa, sa vi under nagra dagar kan utforska Aten, som vi har ganska hoga forvantningar pa.

Efter Aten far vi se vart vinden bar oss..

// Robert und Jonathan

1 kommentar:

Anonym sa...

Var det Jonthe som flirtade sig fram hos brudarna eller? ;)

Hann ni se något av Thessalonakgkauhnkahkhjaujo?

En annan börjar känna sig krasslig och kanske får banga Bruce, vilket känns lite segt! Hade ju dessutom vart roligare om ni var med på gräsmattan!

Res vidare och ha det bra! Den som läser först får hälsa den andre!