onsdag 28 oktober 2009

Sista kvällen i Svenskhuset!

Vi har de senaste dagarna bott i det legendariska "Swedes House", vilket ligger i Danville, Virginia. Vi kom hit i söndagskväll med tanken om att kanske stanna ett par dagar för att sedan ge oss ut på vägen igen. Det visade sig dock att vår kärlek till detta residens var större än vad vi väntat oss, så här sitter vi fortfarande.
Dock, som rubriken på detta inlägg avslöjar, så åker vi härifrån imorn. En smula sorgligt må vi erkänna.

Det enda som inte är bra med detta Swedes House är (förvisso ett i-landsproblem, men ändå ett stort sådant för oss) att Jonathan Gustafsson och Richard Björnander ständigt, slår våra rekord på icopter (ett spel på Jonthes iphone).
Dock har vi ett par långa körsträckor framför oss där vi ges tillfälle till revansch.

Menmen, eftersom jag inte tror alla som läser denna blogg förstod vad det där handlade om, så fortsätter jag nu berättandet av den saga om utspelar sig i USA just nu.

Imorgon bär det av till staden Radford och universitetet där. Våra visioner med denna del av resan är att stanna i radford över helgen och fira halloween där med några amerikanare (och kanske svenskar?!) som vi känner sedan tidigare.

Radford är förmodligen vårt sista stopp i delstaten Virginia, så efter helgen ligger vägarna redo för the Killer-Van!

Och självklart måste man väl passa på att reta er lite i detta kalla och dyra landet Sverige genom att låta er få veta hur billigt det är med kläder här.
Då snackar vi kläder i allmänhet och märkeskläder i synnerhet!

Tänk er att kunna shoppa Ralph Lauren-skjortor till lägre priser än vad ni köper skjortor för på HM hemma. Och Nej, dessa är INTE fejk!
Sug på den karamellen!

Men nu ska vi sluta retas! Jag är säker på att ni hellre läser om hur vi mår och vad vi gör, så just därför så ska ni istället få avsluta detta blogginlägg med vetskapen om att vi har tillbringat kvällen på ett steakhouse här i Danville med alla från Swedes House.
En underbar kväll för att fatta sig kort.

Mer av oss kommer om några dagar, och om vi inte uppdaterar här innan Halloween så önskar vi er alla en riktigt trevlig sådan!

3 kommentarer:

Richard Björnander sa...

The Swedes house for the win:D

Haha ni kommer aldrig slå rekordet:P fan en jävla nysning förstörde min 7000 gräns.

Gött att ha er här killar, om ni har vägarna förbi igen med " the killer-van" så står dörrarna alltid öppna:D

Snygg blond tjej med stora bröst sa...

Fan va gött allt detta låter :/. Ge mig! Förresten, hur mycket sparade ni ihop för resan? puss

Simon, Simon och åter SImon sa...

Hela min flickväns familj vet vem Daytona är... Det tycker jag är ganska underhållande! ;D

/ Simon