onsdag 21 oktober 2009

The Big Apple... i mean the big VAN!

Har sitter vi nu med darrande knan i stadsdelen harlem i New York City.
Det har varit ett par tuffa och intensiva dagar sedan vi anlande, med mycket "jobb". Ja, det kanns ju nastan oforskamt att kalla det jobb nar man gar runt i varldens kanske trendigaste stad och kollar pa bilar.
Men det ar inte sa glamorost som vi hade trott. Men, med en erfaren bilhandlare i spetsen (Jonathan Olsson), och en utbildad ekonom (Robert Sundholm) har vi verkligen shockat dessa foretag rejalt: AAA, MRF, AC Auto Sales m.fl.
Alla dessa foretag motte oss med viss skepsis och stora vaggar. Men som vi brukar saga: Det som inte dodar, det starker.
Med detta och radslan att misslyckas var det med en viss nervositet vi satte oss pa taget till New Jersey dar vi skulle sitta i forhandlingar med en nationell bilhandlare.
Och tro vad ni vill, men javlar i mig, ni kommer alla satta i halsen nar ni ser bilen som ordagrant kommer vara vart hem de narmaste manaderna!

For ovrigt har vi det helt underbart i mojligheternas land men har tyvarr inte hunnit se sa mycket av New York annu, sa i morgon blir det att vara turist (skall for ovrigt vara 21 grader och sol har imorn, HAHA!).

Det var allt fran oss men vi ska uppdatera sa snart vi far chansen!

PS. Road 66 kommer snart se den fetaste V8 motorn bullra fram pa mycket, mycket lange!

Auf Wiedersehen!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Men tjopp tjohej vad ni verkar ha det.
Tro bara inte att ni kommer mullra värst på dessa vägar. Men ni har ju andra kvaliteter att konkurrera med, det är jag säker på.

Kram
Maria (the old)

Anonym sa...

Hej Bobert!

Här sitter jag hemma vid köksbordet och lär mamma och Anders "vilken knapp man trycker på" för att kommentera. Mycket svordomar från far din!

Det låter ju helt underbart där borta i Amerrikat! Ser fram emot de tusentals bilder på bilen som kommer upp på bloggen snart (hint hint!). Hälsa New York från mig, och gasa inte ihjäl dig i den där bilen!

Lite smått avundsjuka kramar
/Hanna