tisdag 19 april 2011

Oloffson på besök= PARTY!! Och bara 2 veckor kvar här på TENERIFE :-)

Hello everybody!!
Hoppas livet är bra med er alla. Som rubriken talar så är det nu knappt två veckor kvar på denna stora ön Tenerife i den kanariska provinsen. Jag kommer sakna detta ställe otroligt mycket då jag har samlat på mig mängder av härliga och vackra minnen. Självklart kommer jag också sakna mina kollegor, nu är vi ju bara tre kvar, jag, Karolina och Therese samt alla andra trevliga, härliga människor som ser ljust på framtiden.

Efter all sorlig text så skall jag nämna att vistelsen här kan å andra sidan inte sluta bättre. För på flygplatsen i söndags tog vi emot som vanligt våra ankommande gäster från Arlanda och Landvetter, bara det att just denna fredagen var speciell, den 17/4 2011 landsteg nämligen Martin Carlbom Olofsson, med hans broder och familj på Tenerife med Solresor. Dem skall spendera en vecka här på Tenerife och det var grymt kul att träffa han. För er som inte vet vem denna sköna snubbe är, så är han en gammal god kollega från mitt förra jobb, men också en väldigt god vän.
Jag kan säga efter den senaste veckan kom hans anskomst som en befrielse. Visst har det varit en rolig vecka, men en tuff sådan, bland det tuffaste sen jag kom hit. Vi är ju som jag sa bara tre guider här nu så jobbat o pressen ökar, men det har gått fin fint!

Idag har jag legat vid våran pool utanför våran lägenhet i området Vinas och bara steekt, nämligen ledig dag. Appropå det så var det ju självklart en lång härlig utgån med Martin o hans broder igår kväll där vi minglade runt i Tenerifes nattliv till solen började blicka bakom klipporna igen. Det var riktigt sköj!!
Skall även nämnas att jag har klippt mig idag. Efter mycket om och men så hittade jag en svensk frisörsalong. Inte en chans i mitt liv att jag skulle våga klippa mig på en spansk sådan där de varken förstår engelska, tyska eller svenska. Pluggar lite spanska när jag har tid, men någon sådan tid har inte funnits på sistonde.

Denna veckan kommer bli guld!! Jag o Therese skall köra ö-turen med två bussar och på min buss har vi lyckats boka på familjen Oloffson med andra, ser verkligen fram emot det :-)
Allt för mig denna gången, dags för plajan, ses snart, var rädd om er och sist men inte minst:

STAND BY FOR MORE INFORMATION!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Jag är en tjej som är desperat efter information om hur det är och hur jag bäst går till väga för att bli reseledare! Vilket bolag man ska välja etc. Något förslag hur jag ska gå till väga?:)